Företagsmassage

Myricas kan erbjuda ditt företag:

  • Klassisk Svensk Massage – behandlande och avslappnande
  • PNF-töjningar
  • Glidkoppningsmassage
  • Träningsrådgivning
  • Råd angående stretch av förkortade muskler

Vidare använder Myricas ekologiska och miljövänliga produkter vid massagen.
Transporter till och från företaget sker med kollektivtrafik och cykel.

Vill du ha friskare personal?

Massageterapi hjälper mot muskelvärk, spänningshuvudvärk, ökar rörligheten vid stela muskler, minskar besvär från triggerpunkter, kan behandla falsk ischias och är avstressande.
Massage kan också förhindra att små krämpor växer och blir till långvariga sjukskrivningar.
Som massör kan jag erbjuda massageterapi, muskeltöjningar och avslappningsmassage.

För att nå så långsiktiga resultat som möjligt av behandlingarna kan första träffen inledas med en grundlig undersökning av hållning, rörlighet och muskelfunktion. Jag kan då ge en bättre anpassad massage samt råd angående träning och stretching för att komma till rätta med muskulära problem.

Den första träffen tar sextio minuter och omfattar såväl undersökning som massage, muskeltöjning och eventuell rådgivning.
Därefter passar massagepass om trettio eller förtiofem minuter vardera utmärkt, vid dessa kan vi följa upp och finjustera behandlingen för bättre resultat.
Ett annat alternativ är att bara ha pass på förtiofem minuter, men det första behandlingstillfället kommer då vara fokuserat på undersökning och avslutas med en kortare massage. Ett sådant upplägg är mer enhetligt vilket underlättar tidsbokning och inbokning av nya personer

Kostnaden för behandlingarna faktureras företaget/de anställda efter överenskommelse.
Vid förhinder måste avbokning ske senast ett dygn i förväg. Annars debiteras full avgift.
Jag innehar F-skattsedel, är patient och ansvarsförsäkrad via Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och är Certifierad av Branschrådet Svensk Massage.
Från och med den 1 januari 2004 är manuella terapier så som massage & friskvård, fullt avdragsgilla för företaget. Se Skatteverkets broschyr (SKV M 2004:28).